DJ Prize Giving Party CasRC Castricum 2019

dj prize giving castricum

Op 29 juni 2019 vond de Prize Giving Party plaats, hét CasRC eindfeest van seizoen 2018/2019. Een feest waarbij jong en oud er samen een onvergetelijke middag en avond van maken.

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een topfeest: Een warme zomeravond, BBQ, eigen locatie, prijsuitreikingen, en DJ Rosalinde voor opzwepende deuntjes. Ondanks de grote leeftijd verschillen was iedereen in voor een feestje!

Maar van wat voor muziek zijn deze stoere mannen? Het bleek al snel om lekkere hits en Nederlandstalige muziek te draaien. Bij DJ Rosalinde kan van alles, een eigen set aan muziek of gewoon het draaien van verzoekjes. Deze mannen wisten heel goed wat ze leuk vonden en het ene na het andere verzoek stroomde binnen van 90s tot hedendaagse foute muziek.

DJ Rosalinde: “Ik lag soms helemaal in een deuk, zoals toen de vogeltjesdans werd aangevraagd en ik dus nog niet had. Op het moment dat ik het begon te draaien, gingen de stoere rugbymannen helemaal los op ingestudeerde danspasjes! Mijn avond kon echt niet meer stuk en ik hoop dat dat ook geldt voor de mensen van de Rugbyclub.”

Zie voor een sfeerimpressie het filmpje hieronder: