Braderieën

dj beurzen en congressen

De braderie, markt of dorpsfeest nog gezelliger maken met muziek? Een braderie, markt, dorpsfeest, enzovoort trekt mensen van alle leeftijdscategorieën aan en grote kans dat er ook mensen komen die bijna of zelden uit zichzelf uit zullen gaan. Voor DJ Rosalinde is dat geen probleem! Je hebt immers een DJ nodig die de mensen op de braderie of het hele dorp in beweging kan brengen. Je hebt dus en echte sfeermaker nodig, een DJ die zowel nieuwe muziek als de oudste hits kan en wil draaien. Voor DJ Rosalinde geen brug te ver, en draait daarom graag op braderieën en markten door heel Nederland.

DJ Rosalinde draait vaak op braderieën en ziet dan, dat dit muziekpleinen zijn waar de sfeer zeer gezellig is. DJ Rosalinde voelt het vlooienmarkt- / braderiepubliek perfect aan en zorgt voor de muzikale omlijsting van het gezellige gebeuren.

DJ Rosalinde kan ook samen geboekt worden met live muziek, zoals een zangeres, saxofonist, band, orkest en zelfs een fotograaf om het gezellige gebeuren vast te leggen. Zo is DJ Rosalinde ook voor vlooienmarkten, beurzen en business events te boeken. Wil je meer informatie over het inhuren van deze dj? Neem dan nu contact op.

dj rosalinde boeken