Bruiloft DJ Boeken

Lotus 44 gelooft dat deze mooie dag om jullie draait en dat muziek en gezelligheid precies zo moet verlopen hoe jullie het voorgesteld hebben; zonder verder omkijken. Met de juiste muziek op het juiste moment, door goed de sfeer aan te voelen en inspelen op de muzieksmaak van jullie gasten, draait DJ Rosalinde een op-maat gemaakt repertoire specifiek voor jullie bruiloft.

Om de onvergetelijke dag nog mooier te maken, neem je van tevoren jouw wensen voor de grote dag door. Met DJ Rosalinde kun je belangrijke zaken zoals muziekwensen, verzoekjes, opstelling, aankleding en benodigdheden zoals microfoon zorgvuldig in detail bespreken. Uiteraard kan dit telefonisch, maar de voorkeur geniet om elkaar in persoon te ontmoeten.

DJ Rosalinde heeft voor meerdere bruidsparen de muziek mogen verzorgen (Klik hier voor een impressie). Zij hebben aangegeven de samenwerking erg prettig te vinden. Dit gaven zij aan als absolute pluspunten:

  • Snel, duidelijk en persoonlijk contact
  • Gedegen en behulpzame voorbereiding
  • Juiste muziekkeuze bij de sfeer
  • Een goede opbouw van de muziek en het juiste volume
  • Flexibiliteit bij onverwachte situaties
  • Professionele houding en representatieve kleding
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

DJ Rosalinde: “Op trouwfeesten draaien vind ik het allerleukst. Ik vind het altijd een geweldige uitdaging om er een onvergetelijk feest van te maken.”

Wil je de mogelijkheden bespreken of meer informatie? Leuk dat je DJ Rosalinde en Lotus 44* overweegt voor jouw prachtige dag. Vanuit Lotus 44 – entertainment management wordt naast DJ Rosalinde ook andere bruiloft opties aangeboden. Klik hier voor de opties [uitvouw bij klikken]

*DJ Rosalinde valt onder de naam “Lotus 44 – entertainment management” en behoort toe aan dezelfde eigenaar Rosalinde. Communicatie en factuur zal vanuit Lotus 44 worden afgehandeld.

Wil je DJ Rosalinde meteen bespreken? klik hier.