Bruiloft DJ

dj huwelijk DJ Rosalinde

Een bruiloft dj boeken via Lotus 44? Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Lotus 44 gelooft dat deze mooie dag om jullie draait en dat muziek en gezelligheid precies zo moet verlopen hoe jullie het voorgesteld hebben; zonder verder omkijken. Jullie bruiloft is een beleving die van begin- tot eind geweldig moet zijn! Met de juiste muziek op het juiste moment, door goed de sfeer aan te voelen en in te spelen op de muzieksmaak van jullie gasten, draait DJ Rosalinde een desgewenst op-maat gemaakt repertoire specifiek voor jullie bruiloft. DJ Rosalinde zal jullie feest onvergetelijk maken. Door de jarenlange ervaring voelt DJ Rosalinde het publiek feilloos aan en speelt hier op een interactieve manier op in.

Een aantal weken voor het feest maakt DJ Rosalinde graag persoonlijk kennis met jullie om jullie wensen voor deze grote dag samen met jullie door te nemen. Met DJ Rosalinde kun je belangrijke zaken zoals muziekwensen, verzoekjes, opstelling, speciale momenten zoals opening- en afsluiting van de avond, de aankleding en benodigdheden zoals microfoon zorgvuldig in detail bespreken. Uiteraard kan dit telefonisch, maar de voorkeur geniet dus om elkaar in persoon te ontmoeten.

DJ Rosalinde: “Op trouwfeesten draaien vind ik het allerleukst. Ik vind het altijd een geweldige uitdaging om er een onvergetelijk feest van te maken.”

Zilveren bruiloft dj

Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk! Op jullie zilveren bruiloftsfeest willen jullie natuurlijk herinneringen ophalen welke jullie op de trouwdag hebben beleefd. Neem samen met DJ Rosalinde de mogelijkheden door.

DJ Rosalinde heeft voor meerdere bruidsparen de muziek mogen verzorgen (Klik hier voor een impressie). Zij hebben aangegeven de samenwerking erg prettig te vinden. Dit gaven zij aan als absolute pluspunten:

  • Snel, duidelijk en persoonlijk contact
  • Gedegen en behulpzame voorbereiding
  • Juiste muziekkeuze bij de sfeer
  • Een goede opbouw van de muziek en het juiste volume
  • Flexibiliteit bij onverwachte situaties
  • Professionele houding en representatieve kleding
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wil je de mogelijkheden bespreken of meer informatie? Leuk dat je DJ Rosalinde en Lotus 44* overweegt voor jouw prachtige dag. Vanuit Lotus 44 – entertainment management wordt naast DJ Rosalinde ook andere bruiloft opties aangeboden. Klik hier voor de opties.

*DJ Rosalinde valt onder de naam “Lotus 44 – entertainment management” en behoort toe aan dezelfde eigenaar Rosalinde. Communicatie en factuur zal vanuit Lotus 44 worden afgehandeld.

Wil je DJ Rosalinde alvast reserveren voor jullie trouwdatum? klik hier.

dj bruiloft dj rosalinde