DJ Workshop

set dj

Professionele DJ Workshop; leer draaien met CDJ, Vinyl & Midi-controller. Ooit afgevraagd hoe het is om professioneel te DJ’en en de wereld rond te reizen? Amsterdam staat bekend om zijn bruisende nachtleven, festivals en wereldberoemde DJ’s. Ze reizen de wereld rond en spelen op enorme locaties. Ooit afgevraagd hoe dat is?

Tijdens onze twee uur durende DJ-workshop leer je de basisprincipes van draaien met CD’s, vinyl en een MIDI-controller. Je zult bekend raken met de vele bedieningselementen, trackselectie en natuurlijk beatmatching. Je ontwikkelt je mixvaardigheden en leert wat nodig is om een ​​goede DJ-set te spelen en op te nemen. Misschien ontdek je zelfs je passie voor elektronische muziek en start je een DJ-carrière!

Met een gecombineerde ervaring van meer dan 20 jaar, zijn Rosalinde Pols en Milan Meyberg resident DJ’s bij meerdere clubs en festivals over de hele wereld. Ze bieden hun belangrijke inzichten voor iedereen die de kunst van het DJ-en in privé- of groepsomgeving wil leren.

De workshop wordt gehouden in hun appartement op één van de eilanden van Amsterdam, genaamd ‘Zeeburgereiland’. Terwijl je achter de draaitafels staat, kun je genieten van het uitzicht op de waterkant van het Buiten IJ, de zeilboten die langzaam voorbij varen en een prachtige zonsondergang.

Alle benodigde DJ-apparatuur en informatie / boeken over DJ’ing worden verstrekt. Geen voorafgaande ervaring vereist. Neem voor meer informatie en de kosten per persoon, contact op via het contactformulier.