dj bedrijfsfeest / dj zakelijke gelegenheden

Ben jij op zoek naar een dj voor zakelijke gelegenheden? Wil je van het zakelijke evenement (corporate event) zoals een bedrijfsfeest / personeelsfeest, braderie, beurs, congres, receptie, of netwerkparty dat jullie organiseren in binnen- of buitenland een unieke beleving maken voor de aanwezigen? Bespreek dan alle opties samen met DJ Rosalinde! De afgelopen 6 jaar heeft DJ Rosalinde op veel geweldige zakelijke evenementen mogen draaien. Ze creëert maatwerk optredens voor organisatoren die het belangrijk vinden dat de aanwezigen de middag of avond van hun leven hebben.

Zakelijke events

Kijk voor meer zakelijke impressies onder events. De beschikbare dj-set heeft een capaciteit tot zeker 150 personen en is er één microfoon voor toespraken en het meezingen.

Lotus 44 entertainment management

Wil je de datum direct vastleggen of wil je eerst meer informatie wat betreft de mogelijkheden op het gebied van de zakelijke evenementen? Goed dat je DJ Rosalinde en Lotus 44 overweegt.

DJ Rosalinde valt onder de naam “Lotus 44 – entertainment management” en behoort toe aan dezelfde eigenaar Rosalinde. Communicatie en facturatie zal vanuit Lotus 44 worden afgehandeld. Wil je DJ Rosalinde meteen boeken? Klik om direct contact op te nemen. Kijk ook even naar de andere zakelijke opties. Denk hierbij aan het inhuren van een zangers, saxofonist, fotograaf en of een fotobooth.

dj set