Evenementen DJ

Een evenementen dj boeken of inhuren? Een evenement moet van begin tot eind knallen! Of het nu gaat om een eindejaarsfeest, een achtergrondmuziekje bij een uniek diner, een benefiet, een modeshow, een sportevenement, een kleine presentatie of een groot festival, door de veelzijdigheid en de ruime ervaring van DJ Rosalinde weet zij als geen ander elk evenement in te vullen en op te bouwen op een professionele manier. Zowel in binnen- en buitenland.

DJ Rosalinde heeft tijdens veel verschillende gelegenheden, en op uiteenlopende locaties, gedraaid. Omdat haar apparatuur mobiel is en dus makkelijk verplaatsbaar draait ze gerust op een boot, op kantoor, in een trein, in een winkelstraat of zelfs op een parkeerplaats! DJ Rosalinde heeft meer dan 10.000 uur aan muziek, voor ieder wat wils! Club, Lounge, Dance classics. Laat je verrassen door de dynamische beleving welke DJ Rosalinde je zal bezorgen.

Kijk voor een impressie onder events.

Het beschikbare DJ-set heeft een capaciteit tot zeker 150 personen, en er is een microfoon voor toespraken, meezingen en meer.

Wil je de mogelijkheden bespreken of meer informatie? Leuk dat je DJ Rosalinde en Lotus 44* overweegt voor jouw prachtige dag. Vanuit “Lotus 44 – entertainment management” wordt naast DJ Rosalinde ook andere evenement opties aangeboden. Klik hier voor extra opties.

*DJ Rosalinde valt onder de naam “Lotus 44 – entertainment management” en behoort toe aan dezelfde eigenaar Rosalinde. Communicatie en factuur zal vanuit Lotus44 worden afgehandeld. Organiseer jij een zakelijk evenement?

Wil je DJ Rosalinde meteen bespreken? Klik hier.