DJ Housewarming Party Esther In Jisp 2016

Allround DJ Rosalinde Boeken

Tijdens de housewarming party van Esther, draaide DJ Rosalinde uit haar enorme muziekcollectie. Afgesproken was dat gasten zelf verzoeknummers konden aanvragen. Waardoor iedereen tijdens de party op zijn wenken is bedient. Dit bleek achteraf een groot succes te zijn, want iedereen die aanwezig was tijdens de housewarming party van Esther heeft wel een goed plaatje uitgezocht. Door met de eigen muziekapparatuur van DJ Rosalinde te werken was er genoeg decibel (DB) aanwezig om er goed van te kunnen genieten.

Housewarming DJ boeken

Wil jijzelf nu ook een housewarming DJ boeken en er een fantastische housewarming party van maken? Dat kan door allround DJ Rosalinde in te huren. Deze weet van ieder feest een sfeervol, gezellig en onvergetelijk feest van te maken. Met haar duizenden uren aan muziek zorgt zij voor een zeer geslaagde ochtend, middag, avond en zelfs de hele dag.

Neem contact op en ontvang vandaag een scherpe all-in offerte. DJ Rosalinde is telefonische en via WhatsApp bijna altijd goed bereikbaar. Dus bel of stuur gerust een App. Ik organiseer ook graag een videochat. Of lees gerust verder op de type dj feest pagina.